WEKELIJKS ACTIVITEITENAANBOD

Onze activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen van sterke basisvaardigheden, mentaal en fysiek in balans komen en ouders in hun kracht zetten.
 
Met basisvaardigheden bedoelen we goed kunnen lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Een goede beheersing van deze vaardigheden dragen bij aan jouw persoonlijke en sociale ontwikkeling tijdens je opleiding en groeiproces tot volwassene. Tijdens huiswerkbegeleiding en andere projecten gericht op onderwijs, werk en toekomst kan je jouw vaardigheden en skills een boost geven. 
 
Met onze sport- en kookactiviteiten kom je in beweging en leer je simpele, lekkere gerechten koken voor een gezonde leefstijl. Tijdens het sporten werk je onder andere aan de vaardigheden doorzettingsvermogen, samenwerken en wordt je uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. 
 
Ouders bieden we ook sport- en ontmoetingsgelegenheid, met verschillende thema-tafels waar bijvoorbeeld onderwerpen als opvoeding en pubertijd worden besproken. Daarnaast kunnen ouders ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld Nederlandse Taalles en om andere vaardigheden verder te ontwikkelen. 

 Heb je interesse in een activiteit? Je kan deelnemen aan een activiteit of helpen bij de uitvoering van een activiteit.

WORD DEELNEMER
WORD VRIJWILLIGER