HAMBAKEN CONNECT SUPPORT TEAM

Hambaken Connect heeft de wens en het doel bij te dragen aan een inclusieve Bossche samenleving waarin iedereen meedoet en meetelt.

HC Community

De Community van Hambaken Connect bestaat uit betrokken en actieve ouders, jongeren, vrijwilligers, stagiaires, ambassadeurs en medewerkers. We dragen allen bij vanuit een goede intentie of passie aan een positieve opgroeiklimaat waarin jeugd en jongeren in Hambaken zich optimaal kunnen ontwikkelen tot volwaardige volwassenen.

HC Supportteam

Dit vrijwilligersteam is een klankbordgroep en geeft hun mening over nieuwe of lopende projecten, resultaten en doelen van activiteiten. Deze vrijwilligers halen ook signalen op in de wijk en adviseren gevraagd en ongevraagd bij ontwikkelingen met betrekking tot de jeugd in de wijk. Het Supportteam is een platform voor actieve bewoners waar zij kunnen meepraten, meedenken en meebeslissen over ontwikkelingen in hun eigen wijk.

wordt vrijwilliger

 

Vrijwillige inzet én een waardevolle bijdrage leveren aan onze community wordt door ons heel erg gewaardeerd. Wij gaan niet alleen uit van wat een vrijwilliger komt brengen, wij hebben onze vrijwilligers natuurlijk ook veel te bieden:

  • Je voert vrijwilligerswerk uit wat je écht leuk vindt en waar je voldoening uit haalt;
  • Je maakt deel uit van een informele, kleine en warme organisatie;
  • Je ontwikkelt nieuwe competenties;
  • Je krijgt nieuwe sociale contacten;
  • Je krijgt verantwoordelijkheden en vergroot je zelfverzekerdheid;
  • Je vrijwilligerstaken zijn een goede en mooie aanvulling voor je CV;
  • Je krijgt ondersteuning bij het vinden en behouden van betaald werk.

Als vrijwilliger bij Hambaken Connect ben je onderdeel van ons Support Team en krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze klankbordgroep en verschillende cursussen & workshops.

HAMBAKEN CONNECT

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE SAMENWERKEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP