Project omschrijving

HUISWERK
BEGELEIDING

Wij bieden kinderen en jongeren huiswerkbegeleiding bij het maken van hun huiswerk en bij het wegwerken van achterstanden op school. Tijdens de huiswerkbegeleiding leren kinderen en jongeren hoe ze geconcentreerd voor een toets kunnen leren, hoe ze een huiswerkplanning kunnen maken en krijgen ze hulp bij het schrijven van werkstukken en spreekbeurten.

Bij ons staat de leerling centraal en we leveren altijd maatwerk: er wordt aandacht besteed aan de persoonlijke en sociale competenties en het leren van nieuwe vaardigheden. Dit draagt bij aan de houding, motivatie en zelfvertrouwen van de leerling. 

De huiswerkbegeleiding is geschikt voor scholieren vanaf groep 6 van het primair onderwijs en leerlingen van het voortgezet onderwijs niveaus VMBO, HAVO en VWO. De huiswerkbegeleiding wordt door ervaren studiebegeleiders gegeven in een klein groepje en in een rustige, positieve omgeving. De studiebegeleider zorgt ook voor een periodieke meting en evaluatie over de voortgang van de leerling en bespreekt dit samen de leerling en zijn/haar ouders.

DAGEN

MAANDAG VAN 17.00-19.00
DONDERDAG VAN 17.00-19.00

ONTWIKKEL LEERVAARDIGHEDEN

ONTMOET MENSEN

GOEDE SCHOOLRESULTATEN

HAMBAKEN CONNECT

ONTWIKKEL STERKE VAARDIGHEDEN EN SKILLS

LOCATIE

Huiswerkbegeleiding vindt plaats in Jongerencentrum de Hambaken.