Op zaterdag 9 april 2022 hield Rotary Vught een feestelijke fundraising in DePetrus met een veiling. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan Hambaken Connect. Er is €12.500 opgehaald voor Weekend4Improvers, dat deel uitmaakt van het project Academy4Improvers. Met dit bedrag wordt Hambaken Connect in staat gesteld om ook activiteiten in het weekend te organiseren.

De steun en boodschap aan Hambaken Connect vanuit het netwerk is luid en duidelijk. Met dit soort giften en sponsoring worden wij gesteund om het verschil te maken voor kanszoekende jongeren die hun talenten graag willen ontdekken, hun vaardigheden een boost willen geven, betere keuzes willen maken op het gebied van school en werk en gerichter naar hun toekomst willen werken. Ons betrokken en actief netwerk helpt mee aan de missie om van Hambaken een voorbeeldwijk te maken. Zo ook Rotaryclub Vught.

Weekend4Improvers is gestart op 4 juni 2022 met een maandelijks creatieve activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders. Het programma vult zich in de aankomende maanden met sportieve activiteiten in de weekenden als aanvulling op het doordeweekse programma.

Kijk hieronder voor een impressie.